Hey I heard you were a wild one




Happy

Igår gick jag upp tidigt och drog med Mills till Söder och kikade lite, sen åkte vi till Slussen och gick i affärer. Hittade ett par sjukt snygga jeans och en blus som jag vill ha, men köpte de inte. Sen åkte jag och mötte mamma. Vi tog en fika i Globen sedan gick vi och hämtade barnen på skola och dagis. Efter de åkte vi hem åt på greken och sen kom Niclas och hans tjej. Vi satt och hade de chill i soffan sen åkte jag med Niclas och Siret ut till Söder för en drink.

Idag gick jag upp tidigt för att åka och titta på Ängla som hade öppet hus i skolan. Sen åkte vi hem till bror och badade bubbel och fikade. Efter de åkte jag med mamma och pappa till Skärholmen en sväng och köpte nya skooor!



Kvällspromenad




Paneng

Har precis ätit jättegod mat. Jag och hjärtat tog en promenad och sedan gick vi till Ica och handlade. Vi bestämmde oss för att göra något annorlunda och det fick bli Thai Paneng. Det blev helt sjukt gott måste jag säga så det kommer få ta plats på matlistan framöver.




Mums

Är så jäkla mätt just nu alltså, har ätit sååå god mat. Vi gjorde vitlöksjärpar med klyftpotatis och tsatsiki! Jag kan inte äta god man för de finns liksom inget stopp och nu sitter jag är med full mage så att de gör ont. Men det är det dock värt!
Nu ska jag kika runt lite på datan sen blir det film och något gott. Imogon kanske jag ska möta mamma en stund i stan och umgås lite. Och på fredag ska jag och Millis på äventyr. Härligt att ha något kul att se fram emot.

 




Isabella denim destroy jeans

 

Äntligen har dessa jeans kommit in hos Ginatricot. Har kikat efter de i ca: 3 veckor nu. Men till min besvikelse så ser de ju tusen ggr snyggare ut på modellen än i shoppen. Så vågar inte riktigt beställa hem dem. Tänkte ta och kika om de kommit in i butikerna imorn. Måste ändå hem en sväng sen efter de..



Vill haaa



Åh, vad jag vill ha dessa skor från Scorett! Har ett par liknande från Skopunkten som jag köpte förra vintern. Men när jag fick syn på dessa vill jag inget annat än att slänga mina. Come to mama.




Before I Die...











Wanties

  • Ljusa jeans med sitningar
  • Svarta vaxade jeans med dragkedjor
  • Svarta + ljusa Levis shorts
  • Scarf från Ginatricot
  • Svart + Vit t-shirt från Acne
  • Gråmelerad munktröja med vit dragkedja
  • Vintage skärp
  • Pälskrage (SALT)
  • Svart + Vit enkel kavaj
  • Rouge MakeupStore (Sugarpink)
  • Stövletter (Scorett)
  • Skinnstövar med dragkedja
  • Marc Jacobs klocka Gold Rose

Min "Vill ha" lista är sjuk i vår. Jag vill bara ha allt med en gång! Pengar gör en visst lyckligare!!!




9 Januari

Idag har jag haft en fullbukad dag. Åkte hem med P på morgonen. Tog en dusch, åt frukost och sen gjorde jag mig iordning och åkte till Farsta för att köpa en jacka till mamma som jag la undan igår. Sen gick jag och köpte en skjorta som jag har kikat på inne på Sisters.
Efter de gick jag och kikade runt i lite affärer innan jag åkte och mötte upp P på hans lunchrast. Var där en timme sen åkte jag till Globen och hämtade ut mitt paket från Kicks sen gick jag och kollade på kläder till barnen.

Nu ska jag kolla på någon film eller serie och ta ett glas Portello. See yah.-




6-8 Januari

I fredags så hjälpte jag Pappa ännu mer på firman. Vi handlade  massa socklar, foder och spik. Sen socklade jag den stora ytan medans han började lägga golvet på toaletten. Tanken var att vi bara skulle vara där en stund och fixa lite men vi kom inte där i från för ens klockan var 18:00. Då åkte vi och handlade lite sen släppte han av mig hemma hos P.

Igår gjorde jag inte mycket, sov ut riktigt ordentligt. Sen gjorde jag och sötnosen lite lunch sen satt vi framfr datorn och kollade på Prison Break. Lite senare gick vi och handlade mat och lite gott till kvällen sedan spenderades resten av kvälen framför Gladiatorerna.

Nu håller jag på att gör mig iordning. Har duschat och sminkat mig så nu ska jag bara fixa hået sen ska jag bege mig mot bussen. Ska till Farsta en sväng och möta upp Camilla. Vi ska kolla lite och ta en fika. Sen får jag ser vad som händer och sker, nu måste jag rusa!




5 Januari

Skönt att denna dag blev lite mer händelserik än de dagarna som gått. Idag gick jag upp och åkte hem med P. Sen gick jag faktiskt och la mig en stund och somnade om till halv 10. Efter det åt jag frukost, massor med frukost. Vid 11 så åkte jag med Pappa till hans firma för att lägga golv. Har aldrig gjort det flrut men det gick apbra och kul var de. I början gick de lite segt eftersom jag inte hade hittat någon bra teknik så Pappa var helt hundra på att jag inte skulle bli klar idag, men det envis som jag är så blev jag det och resultatet blev grymt. Ska eventuellt ner imorgon igen och hjälpa honom med ite annat. Skönt att spendera lite tid med Pappa ensam också, det  händer inte allt för ofta nu för tiden synd nog.



Sågar för fulla muggar



Världens sötaste lilla kniv



Skar mig, så Pappa fick tejpa ihop mig haha!



20 kvadratmeter golv, BAM!

Nu blir det sängen, ska upp tidigt imorn.




Äntligen...



Nu har jackan äntligen kommit fram efter veckors väntan. Kunde inte bli mer nöjd, den är tusen gånger snyggare i verkligheten än på bild. Kan det bli lite varmare nu?




2012-01-01