Marc Jacobs

 

Vill ha denna t-shirt sjukt jävla mycket!



Avkoppling



Är helt slut efter dagens jobb. Idag var det väldigt jobbiga och ansträngade arbetsställningar för ryggen så har ont i rygg och axlar nu. Tog en promenad till skanstull idag igen, himla skönt. Sen mötte jag upp sötnosen i centrum och handlade. När jag kom hem var jag vrålhungrig, så nu sitter jag här proppmätt. Har bläddrat lite i ELLE-tidningen och väntar nu på att Big Brother ska börja och till de bli det lite gottis!



23:e Februari



Idag känner jag mig riktigt seg, ställde klockan på halv 10 men kom inte upp förens halv 11. Känner mig helt trött i hela kroppen. Har iallafall precis slagit på ett avsnitt av Breaking Bad som jag tänkte kolla på innan jag slänger i mig lite mat och börjar fixa mig. Sedan är det dax att dra sig till jobbet!

Föresten är det så satans skönt att snön håller på att smälta bort, de är sol och plusgrader idag också, det kan ju inte bli bättre. Wiho.



Tankar

Fick sjukaste rycket nyss. Känner mig på asbra humör, har kollat på gamla bilder och lyssnat på gammal musik och blir så taggad på livet typ! Känner verkligen att jag vill ta vara på min ungdom. Man är ju inte forever young även om det ksulle vara helt underbart. Men vill träna, äta nyttigt och må bra helt enkelt! Vill ta tag i allt och bara leva i nuet. ÄR TAGGAD PÅ ATT LEVA LIVET! Vill vara glad hela tiden fast saker går åt helvete. Vill verkligen ta vara på tiden och umgås mer med Emilia också. Har så himla kul med henne och hon får mig verkligen på bästa humöret ever! Nu ska det fan bli ändring på ett och annat. Nu börjar jag leva igen. Och för att vara lite ytligt mitt i det djupa så vill jag färga håret mörkare och göra en liten makeover, kanske till och med klippa mig lite mer! Åh, tagg tagg!



15 Februari

Gick upp klockan 07:00 idag för att gå till läkaren, vilket var helt jäkla onödigt. De måste tycka att det är underbart att lura oss ungdomar på pengar och tid. Är lite irriterad för det, men what to do. Tog sedan en morgonpromenad med Millis, det var jätteskönt. Sen när jag kom hem körde jag lite träning sen blev det en stor frukost med ägg, mackor, avocado, juice och te!

Kollade nyss på de nya Pretty Little Liars avsnittet, så grymt och spännande. Längtar tills nästa tisdag. Nu ska jag hoppa in i duschen, slänga på lite smink och hitta på något med Millanesoppan. Sen ska jag eventuellt hämta ut mitt skörp idag om de känner för att komma. Sen ska jag hem till min sötnos!




Bilder från idag!



Rosor & choklad från mitt hjärta



Godis & Doftljus från Mills!



Hjärtbakelse, verkligen super god!



Alla hjärtans dag!



Wihu, älskar alla hjärtans dag! Blir på himla bra humör. Idag ska jag och sötnosen åka in till stan och äta middag och gå på bio eller hitta på något annat kul, vi får se vad som låter bäst när vi kommer dit helt enkelt. Förutom det så ska jag möta Emilia om en stund och posta lite paket. Sedan ska jag hem och fixa mig lite och ge Mills en liten present! :)

Hoppas alla får en underbar dag och att ni är extra kärleksfulla mot varandra! ♥



Äääntligen!


Som jag letat efter ett skärp i denna stil. Det är helt sjukt och äntligen fann jag de. Beställde det precis så hoppas att det kommer nu i början på veckan. Tack världens bästa pojkvän!



Scarf

Hittade en grymt snygg scarf inne på Ginatricot igår som fick följa med mig hem! Kommer bli jättefin att bära i vår.




Golden ring



Hittade denna perfekta och enkla guldfärgade ring inne på Ginatricot idag, väldigt nöjd!




What doesn't kill you makes you stronger

Har helt glömt bort att skriva lite här kom jag på, eller har jag varit för lat? Mest troligt. I lördags var jag iallafall på 40-årsfest låter lame men hade grymt kul med härliga personer! Hemvägen var lite mindre kul, har aldrig varit så kall i mitt liv, ändå hade jag mycket kläder på mig. Det var fan -19! Hemskt var det, det gick knappt att andas utan att det gjorde ont. Fifan.
Igår så tog jag de lungt sen åkte jag hem till Millane på kvällen och hängde med henne och Saga ett tag. Idag åkte jag och Mills till Arbetsförmedlingen och fixade lite grejer och efter de blev de en sväng i Farsta följt av Pizza och skitsnack.

Nu har jag nyss kikat på Sofias änglar och tårarna har sprutat, älskar detta program det är så satans fint men så otroligt sorgligt. Önskar att jag kunde göra något för allihopa som har det svårt.




Favoritskor



Har bytt upp mig från mina stövletter från Skopunkten. Köpte dessa i helgen. Är hur nöjd som helst! Dessa kommer användas flitigt i vår.
1199:- gick de på.



Beställning

Har så himlans tråkigt. Sitter och kollar runt på datorn och väntar på att P ska vakna. Fattar inte hur man kan sova bort hela dagarna! Hur som helst så kom det precis ett mail från Ginatricot där de stod att de var 20% på ett helt köp så var ju bara tvungen, jävla skit haha.
Nu ska jag göra något att äta sen slå på en film!



Aja, det blev ju iallafall lite behövliga saker.

UPDATE: Haha såg precis att de hade blivit billigare att handla i affären eftersom att frakten + fakturaavgiften kostar, FAIL.



1 Februari 2012

Idag har jag varit i stan med Millis. Hon köpte ett par grymt snygga skor och jag letatde efter ett par jeans jag såg i fredags. Vi var bokstavligen på alla H&M i stan + i slussen och skanstull och tillslut hittade vi ett par i min storlek! Sedan hittade jag ett perfekt baslinnne från H&M.
Nu sitter jag hemma hos hjärtat och kollar på Topmodel Sverige som jag missade igår.