MARC JACOBS





Tack fina bror!




29 november 2011

Godmorgon bloggen!
Sitter just nu barnvakt samtidigt som jag försöker finslipa mitt CV en aning. Om en stund ska jag börja fixa mig för att sedan åka till Farsta och skriva in mig på arbetsförmedlingen så jag får igång lite rutiner och så att jag kan hitta en jobb snart. Blir tokig av att gå hemma snart, jag vill jobba med något riktigt kul och tjäna pengar! Men vad vet jag inte.
Imorgon är iallafall P ledig. Så ikväll blir det god mat och film. Imorgon ska vi även äta Thaimat till lunch hade vi tänkt. Och vädret tillåter ett moppetur vill säga.
Sen på torsdag ska jag åka och hälsa på gamla jobbet och luncha med dom och eventuellt träffa en kille som kanske behöver en liten lärling som mig.

Nu ska jag mysa mig ner hos Nelia och kolla på Madicken!




Helgens inköp




Farmor



Hur någon kan lämna ens värld på ett ögonblick och vara borta för alltid. Det är sorgligt. Det är för stort för att tänka på. Det är för svårt. Och sen ska man bara gå vidare. Bara kunna hantera det. Man ska vara ledsen lika länge som blommorna varar och sen ska man skämta igen och minnas det gamla tiderna.

Idag är det 1 år sedan du somnade in och lämnade oss. Ett helt år. Tänker på dig varenda dag Farmor. Tack för alla underbara minnen som du lämnat här med mig och allt som du har gjort för mig. Du har varit en sån inperation och förebild för mig. Jag älskar dig. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta.

JAG SAKNAR DIG SÅ ATT DET GÖR ONT!




Rykten skapas av hatare, sprids av avundsjuka och accepteras av idioter.

-




SHOPPING

Huh, är helt slut just nu. Har tillbruingat hela dagen i stan med massa shopping och god mat. Tanken var att vi skulle gå på bio också men vi har inte hunnit kkolla igenom alla filmer än och sen var vi så proomätta efter maten. Det fick bli Kinabuffé. Klämde även i mig lite sushi börjar klara av det nu, iallafall den med lax på. Helt okej!
Nu ska jag klämma ett avsnitt av Vampire diaries och dricka lite julmust. Sen blir det nog bara filmmys.




24 november

Idag har jag spenderat dagen i Farsta. Tittade runt på lite julklappar och fick med mig ett sött pyjamasset och ett par raggsockor! Himla juligt. Just nu är jag hemma och ska äta med mina föräldrar sen kommer P hit och då får vi skjuss hem till honom. Får se vad kvällen bjuder på!




B&J

Har hängt ner och upp tvätt så nu är jag väl värd lite glass och film!



just nu




Grym jag är! HAHA!




Pizza

Nehe, de blev ingen tidigare dag för P idag så jag var nere en sväng på hans lunch och umgicks lite. Påvägen hem köpte jag med mig pizza och julmust, så nu blir det pizza och crazy, stupid love!




21 November

Tänkte sammanfatta mina dagar lite kort som varit.

Fredag: Fredagen började med att jag kom hem halv åtta. Låg och lata mig i sängen och sen kom mormor hit och vi gjorde frukost och satt och prata i timmar. Senare mot kvällen mötte jag upp P och sen åkte vi hem tillsammans till honom. På kvällen blev det film och lite mys.
På lördagen var det upp och hoppa tidigt igen, umgicks med mina små brorsbarn. Sen bar det av till sötnosen igen och vi lagade tacos till middag och glodde på film innan vi gick och la oss ganska så tidigt eftersom han skulle jobba. Åt iaf så mycket att jag hade en extremt möttkänsla hela kvällen som inte gick bort för ens jag vakna på natten, usch!
Igår hände det inte så mycket, tittade på film med Nelia medans Ängla var på dans. Sen åt vi äppelpaj och pysslade lite grann.

Just nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik och försöker göra ett collage som består av min önske lista, men vet inte riktigt vad jag ska önska mig...
Farfar ringde nyss också och vi satt och pratade en stund, så himla skönt. Han har sålt huset nu, så han ville att jag skulle komma förbi och sen se om jag vill ha något från farmor. Får se hur jag gör, tycker de känns sjukt jobbigt med allt just nu...




Oldie




FUCK IT, FUCK YOU, FUCK THAT

Är så otroligt trött på att bli anklagad för saker och ting, att bli lurad och utnyttjad! Jag orkar fan inte mer!!! Vill bara ha ett fast jobb som jag trivs med nu med en gång, jag vill flytta till en fin liten lägenhet och fixa om och göra den till precis som jag vill ha det. Sen vill jag bara tänka på mig själv och må bra och vara lyckligt! Är så jävla trött på allt nu! Fick detta utbrott av en ren skisak igentligen men den blir stor när man har så mycket annat som bara ligger och väntar på att få komma ut!
Beställde en ring som jag lääänge har velat ha som är jättesvår att få tag på. Och velat fram och tillbaka om jag ska köpa den eftersom at jag inte har så mycket pengar att leva för länge till. Och så fick jag hem ett paket igår som var uppskuret och ingenting låg i. Jag blir så jävla arg! Och posten gör  inte tt skit åt saken och sen blir jag anklagad av säljaren att jag har fått ingen och att jag ska njuta av den och fortsätta lura andra!?!? Asså vad finns det för jävla människor i detta jävla bananland? Är fruktansvärt trött på dehär mellanmjölkslandet!!!
Men som sagt det finns TUSEN andra saker som gör mig så jävla ledsen och arg!




Avkoppling






!!!

blööfyckingskitbitchesorkarinte!!!!




NYTT IN




15 November

Vad segt den här dagen går eller är det bara för att jag har varit uppe och rört på mig sedan 06:30 imorse? Måste vara de. Tog bussen kvart i sju imorse och vara hemma halv åtta. Och här hemma var det full rulle på barnen. Ängla började senare idag så mamma åkte och lämna Nelia så tog jag Ängla till skolan senare. Efter de blev den en lång sväng i Globen, tog en chailatte för att värma upp mig och sen kikade jag lite. ittade vekligen MASSOR som jag bara ville råffa åt mig, men eonomin tillåter inte rikgit det, så fick nöja mig med en blus!

Nu tänte jag bara slå på en film och koppla av lite, sen ska jag göra mig iordning och möta upp hjärtat vid kvar i 5!



eeh, försöker vara nyttig. Ganska bra början!




We found love







Lördag 12 november

Vaknande för en stund sedan och var bokstavligen tvungen att slänga mig på väskan och trycka i mig en ipren. Är liiite bakis idag, men det går över!
Annars så har jag jävligt tråkigt just nu, sitter och pumpar musik i hörlurarna och väntar på att en tradera annons ska närma sig sitt slut så jag kan buda, buda, buda. Och sen väntar jag även på att min sötnos ska vakna, men det är ju inget ovanligt...




Fade into darkness

Nu har jag städat, tvättat fönster och ja allt sånt där tråkigt som måste göras! Har även hunnit fixa mig, så nu är jag helt klar så nu är det bara sitta och vänta tills P kommer hit och det är typ bara en halvtimme tills dess så kan pumpa lite musik sålänge. Annars tror jag inte att jag kommer skriva något mer idag, så emilia du får hålla ut tills imorgon, okej!? ;)


just nu




2011-11-11

Har dragit igång med städningen nu och just nu sitter jag här och tar en paus och lyssnar på musik och målar naglarna, ska även slänga på en ansiktsmask. Ska skynda mig lite för måste välja kläder och smink till ikväll och sen skulle jag vilja kolla klart på sista OC avsnittet i lugn och ro!




10 November

Hoppade precis ner i sängen och knäppte på värmedynan för magen, så skönt och efterlängtat! Gick ut vid 19:00 tiden med Milllis och vi satte och och bara prata och prata och sen var klockan helt plötsligt 21! Haha, tiden rinner verkligen iväg när man har det trevligt :) När vi började frysa så tog vi och knatade ner till ICA och köpte lite gott te och sen gick vi hem.
När jag kom hem satt jag på lite te, tog fram pepparkakor och tände massa ljus och satt mig i soffan med mamma och pappa. Känns som evigheter sen jag bara satt och kollade på tv med dom, måste vara hemma oftare känner jag.. Det är så skönt att få lite egentid och bara kunna vara en pling ifrån bästis!

Nu tänkte jag slå på ett avsnitt av OC och sen blir det väl sova. Ska städa hela mitt rum ordentligt imorgon + tvätta fönsterna så jag kan sätta upp miann gardine roch göra det lite cozy här inne. Sen ska jag ta och göra lite ansiktsmask, måla naglarna och sånt man typ aldrig hinner i vanliga fall, haha!



<3<3<3