Helg

Skäms typ över att skriva. Glömmer alltid bort och sen helt plötsligt skriver jag. Men men. Har jobbat hela veckan och den har gått otroligt fort och varit riktigt rolig. Igår var jag och sötnosen så trötta så låg i sängen nästan hela dagen och sen åt vi god mat och sen tog vi oss till affären i spöregnet på moppen, det var lite kul haha. Sen handlade vi massa gott och la oss och kollade på film.

Idag vakande jag med världens hemskaste huvudvärk. Men när jag hade ätit och duschat så försvann den. Då pkte vi till ett thaiställe och satt oss ute och åt. Sen drog vi in till skanstull och handlade lite. Köpte en tröja, och en ring.

Nu har vi precis ätit och ska börja fixa oss lite, vi ska hem till älsklingens syster och umgås lite med hennes pojkvän och deras vänner. Får inte bli allt för sent bara, ska ju jobba imorgon :(




13-14 augusti

En vecka sen sist. Dålig jag är. Men men, sist jag skrev hade jag varit på grönan och det är precis vad jag gjorde igår också. Var där med Camilla och det blev en galet rolig dag. Vi åkte ALLT. Jag höll dock på att skita ner mig i kön till insane men när den var gjord så var det bara att tuta och köra.
Vi åkte hem runt 10-tiden och sen kom sötnosen och hämtade mig, vi satt oss på balkongen ett tag innan vi hoppade i sängen.
Imorse ringde klockan lite innan 7 eftersom att hjärtat skulle upp och jobba så jag åkte med honom och åkte hem och la mig och mysde med brorsbarnen.

Nu blir det en dusch och lite fix sen drar jag och äter lunch med min kärlek sen blir det stan med Millis! ♥



Gröna Lund

Eftersom att min telefon har gått sönder och man inte ser ett skit på skärmen så fick jag chansa att ta bilder på grönan igår. Det gick sådär. Får ta med mig den riktiga kameran nästa gång!


















2 days in Ullared












28 juli - 6 augusti

Sjukt seg på att uppdatera bloggen, i know. Men tänkte skriva lite kort om vad som hänt i mitt liv den senaste veckan eller vad det blir. Sist jag satt och skrev här så skulle vi dra ner till Ullared och det böev två roliga dagar där nere. Kom hem på natten till lördagen och på söndagen blev det mys på stan med Millan. Vi gick runt i lite afärer och sen gick vi och köpte en sallad och satt oss nere i kungsan och efter det blev det en liten promenad till gamla stan för en glass vid vattnet!

På måndagen var semester slut och man blev deppigt igen, haha. Nej men en veckas jobb väntade men blev lite glad när jag tänkte på att det var löning på torsdagen, men icke. Det har blivit något fel så jag har inte fått den och jag har irngt och rningt till hon som sköter det men hon svarar inte och inte ringer hon upp heller. SJUKT irriterande. Men sen var det fredags och jag åkte hem för att hämta lite kläder till helgen och åkte sedanhem till sötnosen. Vi åt god middag, satt på balkongen, gick och handlade lite gott och kolllade på en serie.