Gekås - Ullared

Nu sticker jag iväg till Ullared, kommer hem imorgon kväll så hörs säkert då!




27 juli 2011

Äntligen en dag med sol, tack och lov! Har legat och solat en timme på balkongen och efter de tog jag en lång härlig dusch och nu ska jag sticka iväg och möta upp sötnosen på hans rast för att äta lite lunch tillsammans i solen. Hörs efter de!




Ops!




Norge

Har suttit framför aftonbladet och bara läst och läst varenda dag nu. Tycker att det är så fruktansvärt obehagligt och orättvist!

Är verkligen i chock, mina tankar går till alla i Norge ♥




Nytt



Var en sväng me Pappa och handlade tidigare idag och fick med mig dessa. Supersnygga och bekväma att ha både nu i sommar och i höst!




23 juli 2011

Jag har så jävla mycket ledsenhet i mig just nu så det bara spränger i bröstet. Idag ringde farfar som alltid för att gratta mig på namnsdagen sen pratade vi en stund. Och jag kände hur jag bara ville att allt skulle bli som förr, som vanligt. Väntade bara på att få höra; "farmor vill prata några ord med dig också" och sen ett glatt & varmt "hejsan lilla gumman". Det gör så ont. Jag vill bara att du ska vara här med oss. Jag kan fan inte släppa dig. Jag sakanr dig så otroligt mycket, varenda dag. Snälla, säg att allt är en dröm... 

 



Semester

Äntligen! Som jag har längtat efter denna dag och nu är den äntligen här. En veckas semester kanske inte låter så märkvärdigt, men tro mig - den är så sjuuukt välbehövd! Tråkigt nog fick jag veta igår att min älskling inte kan vara ledig samma vecka som mig men han har iallafall ledigt i helgen och en dag i veckan, och det är alltid något så då får man passa på att göra nått skoj. Och sen kommer Emilia äntligen hem snart också! Woho!
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på denna vecka, måste passa på att göra lite iaf. Tanken var ju Öland.. Hm, men ska iallafall kanske kanske dra till Gekås med mamma o pappa någon dag i veckan och då blir vi troligen bprta 2 dagar ungefär om vi nu hittar något hotell som inte är fullt.

Nej, nu ska jag och sötnosen slå på Arkiv X och äta upp våra bästa vänner för ikväll, B&J! HAHA!





NYTT

Hade en riktigt mysig dag på stan med sötnosen igår. Vi gick runt i affärer, åt god mat och innan hemgång blev det glass vid vattnet. Dessa fina saker fick jag med mig hem;



Grå stickad oversize tröja



Skinshorts från JOFAMA by Kenza




Lördag 2 Juli


Oj, har inte bloggat på väldigt, väldigt länge nu så kände att det var dags nu medans jag ändå har lite tid för en gångs skull. Sist jag skrev så stod studenten så var det bara en dag tills studenten var och jävlar vilket underbar dag. Fint väder & allt vart toppen. På kvällen blev det utgång med klassen och dagen efter mådde man som man förtjänade och inte nog med det fick jag världens ångest för livet, har alrig varit så nere tror jag. Alla tankar bara snurrade, det kändes som ett slut på allt, jättemärkligt. Men nu är jag bättre, har börjat jobba så därför har jaginte alls mycket tid till att sitta här och häcka mer än kanske någongång på helgen. Men ska försöka skriva lite på kvällarna.

Helgen då. I fredags slutade jag 15:30 och åkte raka vägen till sötnosen och vi tog de lungt. Åt gd mat och handlade gott och slog sedan på en film och sen somnade jag och sov riktigt bra.
Idag gick jag upp vid 9:30 och fixade mig och åkte in till stan och mötte upp Camilla. Vi drog runt lite i affärer och shoppade lite sen blev det glass vid vattnet. Det ha rju varit så jäkla skönt väder idag, helt otroligt. Hoppas det blir lika fint imrogon då jag och hjärtat ska på Redbull lådbilsrally.

Nu ska jag måla klart naglarna och sedan blir det filmmys!