Rösta på min klänning!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!




Torsdag 9 juni

Just nu ligger jag i sängen ganska så nyvaken och trött. Vaknade en timme innan jag skulle upp för att dom håller på och stökar här utanför.

Men hur som helst, efter jobbintervjun igår åkte jag förbi skanstull och köpte en skjorta till mig och sen hittade jag två fina saker till hjärtat som jag sedan mötte upp innan han skule iväg till läkaren. Efter det gick jag hem och fixade lite och sen åkte jag och Emilia och solade och sen på kvällen fixade jag iordning mitt rum lite.

Idag är det dagen innan studenten. Det känns som att vi har fått vänta sålänge medtankte på att vi harvarit lediga i 1 ½ vecka nu så det känns inte som jag tar studenten imrorgon. Jag vill vara taggad, som jag var förut. Men det kommer väl.
Idag är det iallafal studentlunch klockan 12:30. Ska börja fixa mig snart för jag måste åka in till stan innan och köpa lite grejer!

(cp inlägg, förstår inte själv vad jag skrivit, helt rörigt!)




Onsdag 8 juni

Nu ha rjag precis fått på mig lite kläder, smink och lite mat i magen. Ska börja bege mig mot jobbintervjun, är inte ett dugg nervös ännu så det känns apbra. Dock känner jag mig på ganska på pissigt humör och det känns inte så kul.
Menmen, efter detta elände blir det eventuellt lite solning med lilla Millis!




Hårfix


Nu sticker jag iväg och färgar + klipper håret! Hoppas på att det inte blir allt för ljust.




Schema för veckan


Idag är det måndag och det betyder att det endast är 4 dagar kvar till studenten, fan vad taggad jag är!

Idag - Ledig, bara umgås med sötnosen!

Tisdag - Färga håret följt av en sväng på stan med mamma

Onsdag - Arbetsintervju (PANIK!)

Torsdag - Studentlunch + fixa en jävla massa inför studenten

Fredag - Fix med Emilia på morgonen sen jävlar tar vi STUDENTEN!!!




Vill ha




Söndag 5 juni

Åh, vad är det  med mygg och älska mig?! Jag har fan 12 stycken myggbett på ena armen och då vill jag inte ens veta själv hur många jag har på resten av kroppen. Och det kliar nått så fruktansvärt!

Annars då, jo jag vaknde nyss. Vet inte riktigt vad som händer idag. Det är inte så värst mycket sol annars hade jag kunnat sola. Sötnosen ska "sova ut" idag så det är väl bara sitta här och kolla på film medans. Men ikväll blir det iallafall BB-finalen. Vi sparde fredags avsnittet och ska se det medans att vi väntar på att det sista ska släppas ikväll. Lite segt, menmen.

Nu ska jag slå på ett avsnitt av Gossip Girl och klia på mina myggbett!



Dom är ju så vidriga!




Fredag 3 juni

Idag har jag varit i stan en sväng med Emilia & sedan mötte jag upp mamma & pappa där också. Vi åt och gick och kikade lite i affärer. Fick en klänning och en ny mopedhjälm av pappa idag också, så underbart! Tänkte slänga upp en bild på det jag köpte en annan dag då jag bad de ta med sig sakerna hem.

För övrigt så kom jag nyss innanför dörren efter att ha varit i centrum. Nu ska jag förbereda mig för filmkväll med hjärtat!




Heartbeats

Jag och sötnosen kom precis hem efter en runda med hunden. Vi passade även på att ta en svänga förbi centrum och handla lite gott tills ikväll. Köpte mig även en tidning som hade lite smink & hår tips. Nu ska jag kolla om det finns någon bra film att se sen blir det mys!




Sol

Kom precis in från balkongen. Har suttit där en stund och byggt på lite färg. Har blivit gnaska brun på benen om man jämför med resten av kroppen. Och det är ju nice. I helgen ska jag och Emilia bygga på brännan till studenten också så det blir härligt. Nu ska jag sätta mg ute en stund till tills mmiddagen är klar, kycklingsallad väntar MUMS!



Just nu




YES!

ÅH, har lite smått panik just nu. På onsdag ska jag på min första arbetsintervju och just nu känner jag mig nervös som bara den men samtidigt är jag så sjukt taggad!
Nu börjar vuxenlivet komma ikapp mig på riktigt.




-




1 juni!

Oj, vad tiden går fort!
Igår så hade vi den sista grejen innan betyget sätts. Det gick superbra, bättre än förväntat på redovisningen och sedan fick jag veta slutbetyget i två kurser och det var riktigt trevliga nyheter! :)

För övrigt så åkte jag hem till Emilia efter skolan och vi satt på hennes balkong och tog det lungt, sedan gick jag hem och åt middag sen raka vägen hem till hjärtat.

Funderar lite på vad man ska göra idag.. Skulle behöva åka till H&M, men kan inte få skjuts av sötnosen o åker jag tåg hinner jag ungefär komma dit när han har åkt eller nått... SEGT.