Fredag & lördag

Gårdagen bjöds på en trevlig och galen utekväll. Kom hem lite innan 05:00 och gick och la mig på en gång. Var tvungen att sova på bäddsängen eftersom att min kära bror låg i mitt rum när jag kom hem. Har aldrig sovit så ruttet i hela mitt liv tror jag. Och inte nog med det så väcktes jag klockan 08:30 av att brorsbarnen slog mig med balllonger i huvudet. I det ögonblicket ville jag bara hänga mig, kändes som att jag skulle kräkas ut halva innehållet ur kroppen och skakade så jävla mycket. Men kämöpade mig upp och åt frukost och nu har jag faktiskt fått väldigt mycket gjort också.
Bakat cupcakes, ätit lunch med hjärtat, städat mitt rum och latat mig framför oth. Nu väntar jag på att min ride kommer så ska börja göra mig färdig!

Inte en enda bild har jag heller eftersom min ruttna mobilkamera vägrar fungera...




I'm in love



Köpte nyss världens snyggaste skinnjacka i äkta skinn som jag i vanliga fall brukar hata för att det luktar så illa men den här var perfekt! Har ju haft min plastjacka från H&M ett tag nu nu..

Carlings - 1399:-




Lindex






20 september

Just nu sitter jag hemma i soffan med en kopp  nygjord chaite med skummad mjölk, den blev helt perfekt! Tänkte kolla lite på one tree hill, försökte sova ut idag också när jag ändå var hemma och inte behövde gå upp och åka iväg med P. Men blev väckt av de små liven istället, men det gör ju inte så mycket. Tänkte dricka upp mitt chaite och kolla på one tree hill.

Igår var jag föresten på bio med millan & camilla. Vi såg Friends with benefits, den var ganska så rolig faktiskt!




17 september

Idag skulle jag behöva en riktig kick-ass utekväll eller göra nått kul...




Chokladcupcakes m. hallonfrostning



Bakade cupcakes med mina fina brorsbarn i fredags och såhärblev resultatet! Apgoda.




Städdag!

Usch vad dagen har gått fort. Är äntligen klar med min stora garderob iallafall. Har bara en byrå att gå igenom + sätta upp gardiner så är jag all set. Men det får bli imorgon de.
Just nu halvligger jag i sängen och väntar på att hjärtat ska komma hem med en fet godispåse till mig. Har världens mensvärk så måste ha lite godis som tröst.. Btw, så fick jag höra av min plutt att min garderob såg tom ut efter rensningen så har blivit lovad påfyllning, det gillas!




Såhär blev det!




Torsdag 15 september

Svårt att hålla reda på vad det är för dag när man är ledig. Alla dagar känns som långa trista måndagar. Men, idag ska jag få saker gjort har jag bestämt mig för! Är ju uppe i god tid eftersom att jag åkte med P imorse.
Så det första jag ska göra nu är att göra en riktigt stor frukost, efter det ska jag ge mig på min stora garderob, rensa HELA från skit och vad jag nu har där inne och sen ska jag bygga om den en aning. Efter det så ska jag gå igenom alla andra utrymmen i mitt rum och rensa och städa. Sen ska jag även få bort den feta tvn som står och skräpar på mitt glov.
Hoppas dehär inte tar allt för lång tid för sen blir det dusch och sen hitta på något skoj med Millan!




Black book



Vill haaa!




Måndag 12 september

Klarar inte av att vara ledig längre, så jävla tråkigt!!!