Lördag 28 maj



Kom precis hem efter en heldag med shopping. Bytte ett par skor som jag köpte för någon vecka sedan och sen har jag handlat en hel del inför studenten. Tur att man har en så underbart snäll pappa!




Fiskbensfläta



Jag har alltid vilja lära mig att göra fiskbensflätor och idag kikade jag på youtube för att se hur man gör. De var mycket lättare än vad jag tänkt mig så testade att göra en på mig själv. Detta blev resultatet! Ganska bra för att vara första gången tycker jag allt.

Enkelt tips på en fin vardagsfrisyr!




Fredag 27 maj

Godmorgon!
Har precis tagit mig en varm dusch, så skönt att få piggna till lite. Men inte lika skönt att titta ut på vädret.
Ska bege mig till skolan snart och skriva under årsredovisningen för företaget och sedan blir de plugg hemma hos Emilia med Camilla. Vi ska försöka få klart religonen eftersom att vi har redovisning på tisdag. Känns litekonstigt at de är de sista vi har innan studenten. Men jävligt härligt är de såklart också!

Nu ska jag klä på mig och borsta håret, hörs sen!



Färg



Detta fick jag med mig hem från shoppingen idag. Brukar ALLTID köpa svarta saker men nu jäklar ska de bli mer färg. Älskar bydressen, tur att jag köpte den fast jag tveka till en början.




Torsdag 26 maj

Hallådär! Kom precis hem från skolan, har haft prov - mitt livs sista prov! Haha, de känns väldigt skönt. Hoppas bara på bra betyg också.
För övrigt så sitter jag just nu och äter lite thaimatsom fanns i kylen så värmde lite grann. Efter att jag har ätit så ska jag byta kläder och åka till Nacka forum med Emilia. Får se om jag kommer hem med nått fint!




Onsdag 25 maj

Vakande för en liten stund sedan, har sovt sjukt gott inatt så jag är riktigt utvilad och känner på mig på bra humör. Igår pluggade jag tills ögonen sved. Så idag ska jag pilla lite med företagets årsredovisning och sen eventuellt plugga lite bygg som de är prov på imorn (hjälp!)
Lite senare så ska jag följa med när sötnosen söker jobb för jag tänkte lämna tillbaka min jeansjacka jag köpte härom dagen.

Slänger in ett inlägg lite senare, väntar för övrigt på ett samtal idag så jag är lite nervööös!




Tisdag 24 maj

Huh, känner mig helt slut efter en hel dag skola. Somande en aning sent igår och skulle upp kl: 06:00 så pigg har man inte direkt varit idag.
För övrigt så hade vi prov idag och trodde verkligen inte att jag skulle klara de men gissade lite och fick VG så det är ju toppen!

Efter skolan åkte jag hem för att hämta ut min klänning på posten som jag ska ha på studentlunchen och den är för jävla fin. Då kan man äntligen bocka av de också.
Efter att jag lämnat klänningen hemma så pkte jag och mötte sötnosen och vi har handlat och ätit mat så nu är jag riktigt mätt.

Ikväll blir det plugg och lite film mys, gillas!




Efter regn kommer solsken

Fick nyss en grymt härlig nyhet!




Thomas Sabo



Vackert armband från Thomas Sabo som jag inte skulle tacka nej till!




Suck




Drop your attitude

Jag är så trött på det här, så trött på dig.




Power pink & Pure coral



Två nya härliga vårfärger




Tell me why

Känner mig lite nere just nu. Det är väldigt mycket i skolan just nu men samtidigt är det inte så långt kvar till studenten och det känns väldigt, väldigt skönt.
Annars så är jag ganska trött på att de alltid ska krångla när man beställer hem aker från internet. Men hoppas att båda klänningarna kommer snart skulle vara skönt att bocka av det.

Och det tyngsta som ligger och trycker just nu är morgondagen. Först är det skola sen är det urnsättning för min älskade farmor... Jag orkar inte ens tänka tanken på att hon ska ligga i en una långt ner under jorden och att de här är ett sista farväl. Har en stor jävla klump i magen för morgondagen. Livet är så sjukt orättvist ibland..




Äntligen

Åh, jag har väntat på att denna klänning ska komma in i S jag vet inte hur länge. Och när jag gick in nyss så såg jag att den hade kommit in igen men i XS så var snabb som bara den och klickade hem den, HOPPAS HOPPAS att den passar men den skilde bara 1-2 cm från S så jag tror den sitter bra.




Ny parfym



Luktar så sjukt gott! Måste införskaffa sommar kollektionen också.




It’s no trouble, no trouble at all

Time goes on enough to let me move on past
But every little now & then it creeps on back to shade my smile

I’m here once again
But I’m deep & I’m feelin’ a pain
So who takes the fall that covers it all again

Put it on the right track, get it right back
A message from my heart it’s too loud to stay apart
So put it on the right track, steal it right back
It’s high time now




Thank you

...................




Empty




-

Jag har blivit förkyld igen, kan detta ens vara möjligt? Har hunnit vara frisk en vecka typ. Är snorig och hostig som fan. Vill bara ligga under täcket hela veckan nu. SKIT!




Vill ha



Perfekta!




Beställt


Grymt snygga & enkla! 59 kr/st




Lördag 7 maj

Idag fyller min fina Farfar år så idag har jag tillbringat förmiddagen hemma hos honom med bullar & tårta! De har varit otroligt skönt väder idag så vi har suttit på altan och haft det skönt. Dessvärre har jag fått världens allergichock! Har nyst mer än 10 ggr på raken och de kliar i ögon och hals och näsan rinner för fullt. Verkligen inte kul..

På eftermiddagen så fick jag skjuts till lotten där jag grillade tillsammans med sötnosen och hans familj, så jävla gott! På hemvägen blev de en sväng förbi mig och hälsa på där även mina brorsbarn var & sen åkte vi hem till pojken igen. Så nu ska jag fixa lite medans han är ute med hunden, sen blir de lite missade BB-avsnitt sen en film!

Pussis!




Tatuering









Hur snygga är inte dessa, är galet sugen på att tatuera mig!




Negativ

Har verkligen ingen lust eller speciellt mycket energi för att ta mig till skolan idag. Jag fryser som fan, och har inte så varma kläder här heller. Sen har jag inte pluggat på provet heller, det känns så underbart...!




Valborg

Jah, igår var det Valborg och min älskling fyllde även år. Dagen blev riktigt lagom och skön måste jag säga. Vi vaknade med frukost på sängen & sedan fixade vi oss & åkte iväg till Nacka forum en liten sväng. Medans jag sprang in och köpte en present så fick stackaren stå ute och frysa.
Efter det åkte vi hem till sötnosen igen och åt en god middag med hans föräldrar, sen blev de en massa mys på balkongen tills vi bestämde oss för att åka till en majbrasa eftersom dom tydligen inte har någon här omkring. Vi kom precis fram när fyrverkierierna drog igång och sen var de ungefär slut men vi stannde och umgicks lite med folk ett tag & påvägen hem blev det donken och stopp på macken för lite gott sen hem under täcket med en grym rulle! Riktigt lyckad Valborg måste jag säga!

Och som vanligt så är jag så otroligt kass på att ta bilder så jag har tyvärr inga att lägga ut. Tog några men dem behåller jag själv, haha!



Slänger upp en bild från Google så man får lite Valborgskänsla.