To me, you are perfect

Helgen har spenderats hemma hos mig med min sötnos. Vi har umgåtts med mamma & pappa för det mesta och kollat på film. Imorse tog vi en liten promenad och nu är vi hemma hos P igen.

Imorgon blir det shopping. Studiebidraget kirrar ju in på kontot och sen har jag lite pengar från bloppisen som jag kan spendera. Härligt, härligt. Just nu så sitter vi och väntar på att Big Brother ska börja och medans jag gör de så kollar jag runt lite på olika hemsidor för att få lite insperation till shoppingen imorn. Ska iaf försöka hitta ett par halvt ljusa jeans o ett vitt baslinne o lite ringar. Men får se vad jag kommer hem med!




Lovebird




Idag känns det ärligt talat som att jag gått jorden runt, är helt slut. Åkte hem ganska tidigt imorse för att posta paket & hämta min jacka som jag sålde. Efter de så mötte jag P och vi åkte hem till honom en sväng o sedan åkte vi och åt sen lunch. Sedan blev det lite kikande i affären och jag passade på att köpa en bikini. Känns lite komiskt nu med tanke på vädret men det lär ju behövas fram i tiden, får vi hoppas!
Efter stan så åkte vi o handlade och nu är vi äntligen hemma igen. Nu blir det lite vila med en kall redbull & sen är det dags för middag!




Order

         
Beställde hem dessa snyggingar från H&M's rea för en liten stund sedan. Kommer bli assnygga till i vår/sommar! Endast 199:- GILLA!




-




- Farmor, jag saknar dig. Jag saknar dig mer än vad någon någonsin kommer kunna förstå sig på. Som det känns idag så vet jag inte om jag någonsin kommer kunna acceptera att du inte finns hos oss längre. Jag som var så säker på att du skulle vara med på min nästa födelsedag, se mig ta studenten, ta körkort och fram för allt se mina barn i framtiden. Jag vet att du hade uppskatat det så mycket, för du var en sån person som la ner så mycket engegemang i andra, fanns alltid där och var intresserad. Jag är väldigt tacksam för allt du gjort för mig, du och farfar är en sån stor del av min barndom. Jag har så himla mycket minnen med er och det är jag så lycklig över. Kommer alltid minnas dig som en stark, glad & kreativ person som alltid ville väl & fanns när man behövde dig. Jag älskar dig Farmor!




Nytt

Slänger in en bild från shopping häromdagen!




You get what you give so give good

Dagen började med att jag gick upp vid halv 9-tiden och duschade och fixade mig, efter det så åkte jag och mötte mamma. Hon följde med mig till tandläkaren och efter det lämnade vi in hennes skor och sedan blev de även lite kikande i affärer. Fick med mig en fin ring från Lindex.

Efter de så gick vi och handlade lite mat och sen åkte vi hem och gjorde en kycklingsallad och umgicks lite.
Vid halv 4 tiden åkte jag och mötte P i Hötorget, då de återigen bar av för shopping. Jag hittade ingenting men sötnosen fick med sig lite hem. Efter de åt vi middag och nu är vi hemma igen & ska snart dra på en film!



Lindex, 49,50:-




Wonderful life

Har fixat om bloggen en aning. Tanken är att jag ska börja blogga lite mer, vi får se hur det går med det!

Igår var iallafall jag och sötnosen i stan en sväng. Jag hade en bonuscheck på 100:- från H&M. Så jag passade på att köpa en tröja jag tittat på och sen fick det bli ett par svarta enkla ballerinaskor tills i vår/sommar! Tänkte slänga upp lite bilder i ett annat inlägg senare.

Idag då, jo jag var nyss ute en sväng med hunden. P är och handlar med sin mamma och varken jag eller nalle kunde följa med då dom fått bilrutan inslagen där bak så de är både kallt och fullt med massa glas därinne. Well, well, nu ska jag ta och plocka undan lite i rummet medans jag väntar!

TTYL



Fuck you




New in


    



Plånbok - monki, Wonder blush - m.u.s