Beställt!



Wiiie! Kommer dock ta ca: 34 dagar innan den kommer, men who cares? Den som väntar på något gott...




30 December

Är lite sur för att min jacka som jagköpte i måndags inte har kommit på lådan än, jag som skulle ha den på nyår!!! ÅH! Skulle inte förvåna mig om den kommit bort på posten och då blir de krig. Jajja.

Idag har jag iaf varit i Sickla en sväng och köpt typ till Änglas mantel. Köpt 3 olika lösögonfransar eftersm att jag inte kunde bestämma mig fr vilka och sen massa strumpbyxor. Jävla beslutångest när de man bestämt sig för inte finns. Efter de åkte vi och handlade massa mat och annat gott till nyår + virke till drickas så de är nice.

Just nu sitter jag här framför daorn och försöker hitta en bra film att glo på. Gjorde nyss klart mina naglar så nu behöver jag inte tänka mer på de. Är halvnöjd, vet inte riktigt vad som hände den här gången.
Nej, nu blir det nypoppade popcorn och film!



Sjukt dålig bild, menmen.




29 December

Idag har jag ängnat en stor del av dagen av att bygga gelenaglar. Är ännu inte helt klar, tänkte finsklipa dem lite extra och eventuellt vänta till imorn med att sätta på glittret. Måste känns lite på längden känner jag.
Så nu tänkte jag ta en paus från allt och sätta på en film!




28 December

Gårdagen spenderades hemma med småttingarna, sedan mötte jag upp pöjken. Vi pkte in till stan en sväng. Bytte mina skor och shoppade lite. Efter det åt vi middag och sen åkte vi hem och kikade på film och somna tidigt.
Idag så vaknade jag vid halv 11 tiden. Då satte jag ingång och städade P:s garderob från grunden sen fik han rensa bland alla kläder. Slänga lite och ge bort lite. Sedan på dagen så pkte jag ochmötte upp Emilia, vi tog en sväng till Farsta och shoppade lite. Fick med mig trosor, BH, armband örhänegn och ett nagellack. Perfekt. Hittade ven en sjukt snygg klocka inne på Glitter som nite skulle sitta helt fel på min arm. Men jag vet inte, ska jag verkligen slösa? Ska ju iof gullrta lite med Pappa imorgon så får vi la se vad som händer och sker.

Nu ska jag kika på riset, sen blir det middag. Tandorikyckling med ris. MUMS!




Ny morgonrock

Idag har jag varit i Farst aen liten stund. Kikade lite på rean men hittade inget speciet alls. Den stora rean verkar ha varit innan jul, eller så kommer de mer i veckan. Mycket folk var det allafall, usch. Fick iallafall med mig en superduper leb morgonrock, de gillas.
Efter Fasta blev det middag på Greken med föräldrarna. Blev så jäkla mätt men det var de värt!




Jofama by Kenza 7



Shit vad jag vill ha denna jacka. Tyckte inte om den alls först, men nu efter några gånger så tycker jag om den riktigt mycket. Behöver en ny jacka också. Är så fruktansvärt trött på mina fjällräven jackor. Funderar på att sälja den tunna. Hmmmmmm....




25 December




Idag har jag inte gjort någonting. Det har varit en riktig slapp-dag! Men fy så tråkigt det har varit, finns inte så mycket att göra direkt. Men Åt iallafall middag för en liten stund sen och det blev lutfisk & potatis. Inte helt fel.
Nu i skrivande stund sitter jag och kikar lite på KICKS hemsida. De har smygstartat med mellandagsrean så jag tänkte betälla hem en äppglans eller två och lite toffsar och klämmor.

Imorgon jobbar min pojk. Så jag vetinte vad som händer mer än att jag ska gå upp kl. 7. Funderar på att ta en tripp till stan och kika lite på rean. Även fast jag ska dit på fredag.
Ska iallafall köpa ett gelekit + en ordentlig sax. Hade tänkt att göra mina naglar lite nyårsfina nu i veckan!




Uppesittarkväll

Sitter och spelar bingolotto och trycker i mig massa onyttigheter. Är lite sur eftersom att jag missa första bingospelet eftersom att min kära pojkvän inte vet hur man spelar bingolotto och pratar så man inte hör ett jota, menmen. Boys, boys, boys..
Ska skicka in ett sms och se om jag vunnit nått sen. Efter detta blir de nog en film och sen ska jag sova. Upp imorn och slå in lite julklappar och sen bär de av mot min bror. Kul att åka buss och tunnelbana på självaste julafton, ge mig en bil! Så fixar jag körkort dirre!




James Morrison




21 December

Vilken jäkla intensiv morgon dett har varit. Jag och P låg och prata gamla minnen så vi somnade inte för ens 3 inatt, så det var jäkligt surt att kliva upp kl halv 7. Det känns verkligen som att mina ögon är sånna där spelkulor som rullar runt, haha.
När jag kom hem imorse satte jag igång att göra frukost och slå in min pappas presenter. Sen väckte jag mina föäldar och sa att frukosten stod på bordet, sen fastnade jag och Pappa framför något spel med hans Ipad. I övrigt så har jag slagit in lite paket hann inte klart med alla, men alltid. Nu tänkte jag smita ner till P en stund och sen ska jag städa mitt rum. Sen vet jag inte om vi ska åka iväg en sväng och köpa mat och sista julkapparna. Ska iallafall försöka hinna med att byta julklappar med Millis idag, längtar.






Julstök














IKEA

Idag har jag spenderat dagen på IKEA tillsammans med Ängla, Mamma & Pappa. Det var härligt att springa runt där några timmar. Fick med mig massa roliga saker. Köpte bland annat en grymt fin orkidé till mitt rum och till Peters rum köpte jag nya påslakan, lyktor, ljus, och ljusslingor som ser ut som snöflingor som man fäster med sugproppar!



Aa har man inte en fungerande kamera så får man göra de bästa av situationen med webcamen.




16 december

Idag har jag varit och klippt mig. Klippte av 6cm så nu känns de otroligt kort, men trivs ganska bra. Skönt att blir av me de hår som inte har något pigment kvar. Nu är de bara se hur änge jag klarar av utan att färga de. Funderar på att köra med färginpackningen tills januari janske och sedan tona de en aning mörkare. Ha en utväxt på typ 2-3cm men den syns inte alls mycket så de är skönt!
Efter klippningen så mötte jag upp Mills i gullmarspaln sedan drog vi vidare till stan. Köpte sista julklappaen till henne. Sedan kikade jag efter en klocka till mamma. Men kom hem med ett linne och en mössa till mig. Ska åka iväg med pappa och köpa klockan någon gång i helgen eller i veckan.

Imorgon jobbar P så jag åker med honom hem sen bir det julbakning!



Orkar inte

Vet inte hur mycket jag skulle kunna göra just nu för att bara få ha en EGEN lägenhet. Jag är så trött på att komma hem och inte ens veta vart jag kan sitta en stund med min dator och ta de lungt. Trött på allt bråk, trött på jobbiga ungar. Trött på att inte ens kunna gå in i duchen utan att behöva köa i typ 2 timmar. Det här är fan helt sjukt!




14 december part2

Nu ska jag blogga lite bara för att Emilia påstår att jag gör ett inlägg i veckan, vilket inte stämmer!

Ikväll så ska jag bestämma mig för om jag ska köpa en jacka eller ej. Det är inte direkt en varm jacka så jag får se hur jag gör. Men den är så jäkla snygg så kanske måste ändå. Sen ä P ledig imrogon så det blir en riktig sovmorgon för mig imorgon. Men ska åka och hämta Änga lite tidigare fr har ovat henne de. Ska hjälpa henne klart med hennes lilla ängel som hon håller på och sy och pyssla ihop. föresten så hjälpte jag henne lite med de idag och när hon sydde så varnande jag henne för att sticka sig på nålen och vad gör hon? Den åker in MINST 5mm i hennes tumme och jag håller fan på att svimma och väntar på hennes skrik. Men, de ändå som kommer ut är: Åh, Emma kan du hjälpa mig? Så jag drog ut den och sen fortsatte hon. Haha sötisen.

En annan härig ak jag måste dela med mig av för att sukta en viss person är att jag tvinga min mamma att göra jukskinka imorgon eftersom att jag ska sova hemma. Ah, längtar ihjäl mig! Jag vet att du vill haaa ;)

Aja nu ska jag smyga in i köket och sno en glass från svärmor lilla HAHAHA var tvungen.




14 december



Idag började jag dagen med en grymt stor frukost. Kokade ägg, köpte bröd, skar upp  grönsaker, juice och te. Apgott vart det, men vart så mätt att jag knappt kunde röra mig sedan och det var inte lika kul, haha.
Förutom ätit så har jag damsugit HELA lägenheten. Det var Luciaglitter överallt, då menar jag verkligen överallt på sjukt knäppa ställen. Barn alltså. Hur lyckas dom med allt tokigt...?

Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan en stund och kola på ett avsnitt av Hart of Dixie sen ska jag skaa massa potatis och ta fram alla 10 paket bacon ur frysen - RAGGMUNK it is!




Lucia, bullbak & julklappsklämmning

Asså får damp! Vet inte hur jag ska börja ett inlägg? Vad ska min första mening vara?!

Idag har jag iallafall lämnat barnen som vanligt på mogonen och sen har jag spenderat dagen hos Emilia med bullbak och julmust! Fick även klämma lite på mina julklappar, gissa om man längtar nudå!? Skit också.. haha.
Vid 15 kom pappa och hämta mig och då pkte vi till Nelias dagis för att titta på hennes Luciatåg. Så jäkla söt så man få tårar i ögonen! Sen var Luciakronan lite stor så den trilla ner i mellan åt och gud va kul de såg ut! Sen gav hon upp och slängde den framför fötterna haha underbara unge!

Nu ska jag spela lite fruit ninja sen blir det väl sängen ganska snart.




IDOL 2011

WOHO så jävla grymt att Amanda tog hem hela skiten, så jävla häftig brud!!!




9 December

Fyfan vad jag hatar vinterjackor! Det är så fruktansvärt fult, känner mig som ett litet barn i min Fjällräven usch, usch, usch! Förövrigt så hitta jag en så sjukt snygg pälskrage till min skinnajcka som man även kan färsta på en vinterjacka. Den kostade bara 1295:- Ge. Mig.
Ville bara få det sagt!

Idag tog jag bussen till Farsta, där mötte jag upp Camilla och vi tog en jakt i centrum för att hitta julklappar. Blir så trött hittar ingenting. Hitta en grej till Emilia och en dyr jäkla concealer till mamma. Men alla andra då?! Blir tokig. Får ta och leta mer i helgen.
Vid 14:00 hade jag möte hos arbetsförmedlingen och sen gick vi och fikade och sen fick jag lyxigt nog skjuss hem till P. Så nu inväntar jag den segproppen sen ska vi väl handla och laga middag. Sen ska jag titta på idol och äta onyttigt, tjing!



Revlon

Klickade just hem denna färginpackning från Revlon. Har suttit i minst en timme och funderat på vilken jag ska ta men det fick blir nr: 931. Funderade på att ta 812 men om inte denna blir bra får jag testa den andra nästa gång. Så enkelt är de.




GINA TRICOT



Hittade denhär grymma klänningen på Ginas hemsida. Den skulle vara helt perfekt till nyår. Måste spana in den. Det är till och med så bra att min plånbok tillåter mig att hänga in den i garderoben!




Michael Kors



Denna klocka skulle inte sitta helt fel! Det första jag ska köpa när jag får ett jobb är denna. Åh! Ge mig, ge mig, ge mig jooobb!




Hårproblem

Ska klippa mig den 16 och kom på nu att det är lika bra att bestämma sig för hur. Ska ju inte färga håret denna gång utan ska låta det vila lite och bara lägga köpa revlons färgbomb. Får se hur länge det håller men men.
Hur som helst så trivs jag i denna längd på hået. Men vill samtidigt ha långt. Men då ska det liksom bli långt på en gång. Så funderar på att klippa det yttligae några centimeter och sedan låta det växa ut. Funderar på något av dessa frisyrer:

 

Men vill inte vara blond längre, men hårvila var det. Mmm..




3-4 december

Halloj!
Igår var en riktigt lyckad dag. Började med lite lek men barnen sen åkte vi hem till bror och hans tjej som fyllde år. På samma dag, hur coolt är inte de liksom? Vi var där vid ett och fikade och hade de allmänt bra. Sen skulle alla vuxna åka hem så jag stannde med mina bröder och deras tjejer. Är så van att jag alltid brukar ha P med mig men den här gången fick jag vara Jerry då han jobbade.

Vi började kvällen med lite cider och drinkar i soffan. Sedan beställde vi pizza och sen fixade vi oss lite innan vi tog en taxi till söder där vi spenderade resten av kvällen, hade grymt kul!
Åkte sedan taxi hem till min bror där jag, han och hans tjej spenderade natten sen imorse blev det brakfrukost! Mår föresten toppen idag, inte en gnutta bakis vilket är helt sjuk har itne druckit så mycket på väldigt länge.

Annars idag har jag pysslat lite med barnen, ätit donken och kom hem till P för en liten stund sedan. Nu ska jag tvätta av sminket och bara krypa ner och kolla på en film.

Laaater!




Min önskelista 2011




Julhandling

Mötet på arbetsförmedlingen idag gick bra, Fick lite tips och så. Sen ska jag på ett intrudtionsmöte nu på fredag. Så nu ska jag verkligen slipa mitt CV som fan och fixa bild så det är helt komplett. Sen ska jag även göra ett personligt brev som inriktar sig på ett affärsbiträde jobb och hoppas att man får nått innan jul, skule vara guld.
Var klar med mötet vid halv 12 så då tog jag mig en tripp till centrumet och inhandlade en del julklappar och födelsedags presenter till min bror och hans tjej som fyller år imorgon.
Har en sak kvar till millis att inhandla sen är jag helt klar med henne och sen är de lite smått till familjen också. Men har en del klart iallafall.

Nu blir det mat och sen film och lite gott!




2 December

Håller på att skiva ut massa papper som jag ska ha med mig idag. Försöker även klä på mig och sminka mig mellan åt. Är inte på humör för nått idag känner jag.
Men, ska till arbetsförmedlingen 11:15 och sen blir det att kika lite i Fasta sen ska jag hämta Ängla och åka och kolla på lite julpyssel.




1 December

1 December redan? Tiden bara springer iväg.
Idag är jag så himla trött! Gick upp vid halv sju och åkte hem med P så var hemma vid halv åtta tiden. Då va det bara att hoppa in i duschen och börja fixa sig för att sedan åka till gamla jobbet. Var där i drygt två timmar, hälsade på, åt lunch och patade med en kille från YIT.
Efter det åkte jag hem och mötte P på hans lunch, sen åkte jag till Globen och mötte mamma för att titta på födelsedagspresent till Niclas och julklappar. Sen nä jag kom hem fixade jag lite paket sen mötte jag upp hjärtat för att åka hem till honom, posta paket och äta middag. Så nu sitter jag här, äter lite godis och tänkte gå och tvätta av sminket och lypa ner i myskläder och kolla på ett avsnitt av Vampire diaries!