Välkommen till min garderob!




Blir så trött, glömde både min kamera och min sladd till mobilen hemma så de får blir denna tråkiga bild eftersom att jag inte kan ta någon egen. Men här är den iaf, enkel men väldigt söt!




Torsdag 31 mars

Hej hallå!
Blev inte så mycket skrivande igår men jag och P sov iallafall över hos mamma och pappa igår, mys mys! Och idag vid halv 11 så klippte & färgade mitt hår hos Linda. Hade en utväst på typ 4 cm så de var mer än dax att ta tag i de!
Efter de så sprang jag iväg lite fort till posten och hämtade ut min nya pälsväst som jag köpte härom dagen. Och efter de bllev de en sväng till Farsta med lilla Millpill. Emilia handla typ upp hela farsta centum, men jag kom endas hem med en topp och en mättare magen, haha. Tänkte ta och visa upp den senare för nu ska jag springa och kissa!




Hantlar




Fick ett par hantlar härom dagen av mamma & pappa. Så nu antar jag att jag får börja träna då!




Jeffrey Campell



Ett tag var jag inne på att dessa var otroligt fula och klumpiga. Men nu på senare börjar jag gilla dom riktigt, riktigt mycket! Synd bara att dem är lite halvdyra, vet inte om jag vill lägga ner 1 ½ studiebidrag, hehe. Iaf så går dom på 1695 kronor!




TÄVLING

Klickade mig nyss in på en grym tävling hos http://lavitadilovisa.blogg.se där man har chansen att vinna en valfri One piece från www.chillunited.se

Dom verkar otroligt mysiga, håller både tummar o tår på att jag ska vinna!

 One Piece: Lusekofte grå

Bild lånad från: www.chillunited.se

Vill du också ha chansen att mysa omkring i en One Piece i valfri färg/mönster så klicka dig in på http://lavitadilovisa.blogg.se och följ instuktionerna! Lycka till!
Ni har till den 1:a april på er så passa på nu pojkar och flickor!




Blueberry



Min prins vet precis hur man gör mig glad. Jag är beroende! TESTA!




Music




Gamla minnen <3




Vår väder?

Herregud min termometer på datorn står fan på 10 grader, kan det vara sant!? Åh jag vill uuut! Nu nu nu!




Tablettjävlar

Vaknade för en stund sedan och försöker nu ta min tablett som man måste svälja med minst ½ glas vätska och så fort som möjligt för annars kan man få sår i mun o hals... o bara för de känns de som att den sitter kvar i halsen nu. Usch o fy på dehär!




Disappointed

Vet inte vart jag ska börja. Är så jävla irriterad och kommer förmodligen vara de ett tag. Min födelsedag kan bara dra åt skogen. Har aldrig känt mig så jävla besviken tror jag. Vid 18:00- tiden var jag tvungen att åka in till akuten och sedan ta massa prover och göra undersökningar och sedan skrev dom in mig och jag fick dropp och eftersom jag mått dåligt halva dagen så hade jag bara ätit en tårtbit vid 13:00- tiden. Och eftersom jag kanske skulle behöva akutopereras eller göra de dagen efter så fick jag inte äta eller dricka. Och så fick jag ligga kvar alldeles själv i ett stort jävla rum me två andra sängar o bli väckt varje timme för att kolla mitt blodvärde o grejer. Asså fuck jag hittar verkligen inga ord för hur hemsk min dag/natt var och sen på söndagen så var de en lång väntan på om jag skulle få åka hem eller inte. Och om jag skulle opereras eller inte. Och den där jävla väntan med som blandades med att jag var så arg för att jag inte fick äta, de hade gått över 24 timmar och jag mådde asdåligt. Och de enda dom gör då e o stoppar in mera dropp som om de skulle släcka törsten och hungern. Nej, fyfana asså. Men fick åka hem efter sista undersökningen vid 16:00- tiden vilket var en lättnad. Men jag måste äta järntabletter och jag har sjukt dåliga blodvärden så han sjukskrev mig i 14 dagar, och de betyder trötthet och yrsel och svag i muskler i nästan 14 dagar. Jag orkar knappt skriva dehär, mina armar känns helt mjölkiga...




HAHA



Jag och Emilia på gymmet! ;)




B-day

Jahapp, då var man 19 hela år då, herregud vart tog mitt 18-åriga år vägen egentligen? Haha, de bara flög iväg. Hur som helst så vaknade jag vid halv 9 tiden av att sötnosen pussade på mig. Så nu sitter jag här och tänkte kolla klart på avsnittet av Glee som jag började med igår. Sen ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig lite, senare kommer mina små söta brorsbarn över. Vet faktiskt inte vad som händer under dagen, får ta den som den kommer, väntar mig inget speciellt efter gårdagen. Men ikväll blir de iallafall utgång med bror min.

Skriver nog lite senare, puss!



Stop in the name of love




Glee




Usch!

Fyfan för allt o alla




Nya ringar



Jag har igentligen inte haft så stort öga vad de gäller smycken. Men på senare tid har jag börjat gilla ringar väldigt mycket. Tycker att de är sjukt snyggt med många fina ringar på fingrarna men har själv aldrig hittat några riktigt fina. Men häromdagen så hittade jag dessa sjukt snygga ringar, är supernöjd och dessutom var de lätt med storleken då alla är justerbara, helt perfekt!




Work out

Sitter just nu och kollar lite på H&M's hmsida och drömmer mig bort, haha. Dom har fått in så sjukt mycket snyggt idag! Ska nog beställa lite saker senare idag. 
För just nu sitter jag och väntar på att mitt hår ska torka sen sticker jag och Emilia och gymmar, duktiga som vi är ;)
Efter de måste jag hem och duscha, städa och plugga sen ska jag möta sötnosen vid 15:00 så känner mig sjukt stressad, men hinner nog. Hörs sen!





Picture




Happy face

Måste bara meddela att jag är världens lyckligaste just nu. Var och bytte min tröja idag till en annan storlek och så hittade jag självklart en blus to die for. Senare skulle jag möta upp sötnosen för att hjälpa honom med en grej i stan och efter det tänkte jag gå o lägga undan blusen till en annan dag men så fick jag den av honom, åh! Helt klart världens gulligaste o bästa pojkvän! :D



H&M, 299:-




Wishlist



Åh vill ha alltihop! Tur att man fyller år snart då... HÖHÖ! ;)




Spring feelings

Åh, vilket sjukt härligt väder det är ute idag! Grym vårkänsla, det gillas :)
Snart så kommer mamma & pappa för att hämta upp mig, vi ska åka en sväng och handla. Behöver en ny hudkräm, är fruktansvärt torr nu när det varit såhär kallt! Så just nu sitter jag mest och väntar fast jag ska fixa lite grejer innan dom kommer så de är nog bäst att jag gör de med en gång så jag är ready to go sen.




Snygga ringar



Guldfynd by Kenza
Synd bara att dom är lite dyra, men det är ju trots allt äkta silver.




Pants

Byxor är verkligen inte min grej igentligen. Jag har knappt haft jeans på år (räknas jeansleggings?) Men dessa två byxor fick jag med mig hem ifrån shoppingen. Ett par byxor med dragkedja nertill och ett par marinblå chinos. Blir nog snyggt i vår ska ni se. 




H&M




Amazing

Okej, idag skulle jag vara jätteduktig och gå upp tidigt för att åka hem o ta kort på de jag köpt de senaste dagarna, men såklart så glömmer jag då minneskortet till kameran hemma hos P. Ibland är man bara för jävla dum i huvudet asså. Men iallafall så tänkte jag ta kort med mobilen då, men nej den vill inte den heller, allt blir helt suddigt och jag vettefan. 8.1 mpx IN MY ASS!

Världens intressantaste inlägg hitills!



Cool

Jag är så sämst på att hålla igång uppdateringen.
Men vad har hänt sen sist då. Jo, igår så spenderade jag hela dagen i stan tillsammans med Emilia & Saga. Vi shoppade en hel del och sen åkte jag hem till pojken o då blev de mat o sen mys framför tv:n.
Och idag så blev det en sväng till stan igen med Emilia. Skulle igentligen bara handla lite på Make up store hade jag tänkt, men jag fick med mig en hel del annat istället! Tänkte ta kort på allt imorn för kameran är hemma.

Just nu har jag inte så mycket att göra, väntar typ på att BB ska börja. Men vi ska snart ta och gå ut med hunden och köpa glass, det vet jag!